AICI TRANSMITEM LIVE PRAVILA DE RUGĂCIUNI

CLICK PE IMAGINEA URMATOARE ZILNIC INTRE ORELE 21:00 SI 02:30 PENTRU A VA CONECTA CU CANALUL NOTRU DE YOUTUBE UNDE SE TRANSMITE LIVE PSALTIREA DE LA MIEZUL NOPTII, DACA DORITI SA PARTICIPATI : UNITATEA@YAHOO.COMBLOGUL ORTODOX

 

BINECUVÂNTĂRI:

 

Îndemn ale SFÂNTULUI IOAN GURĂ DE AUR să ne rugăm noaptea!

 

Am început pravila aceasta  pe data de 1 august 2017 și de atunci aproape în fiecare noapte suntem UNIȚI ÎN RUGĂCIUNE! VĂ AȘTEPTĂM!

UNITATEA@YAHOO.COM

 

AȘTEPTĂM ALĂTURI DE NOI PE ORICINE DUCE O LUPTĂ CU VRĂJILE, CU DUHURILE NECURATE, CU DEPRESIA, CU NEREUȘITELE ÎN VIAȚĂ. ACEASTĂ PRAVILĂ VĂ VA AJUTA ENORM!

ȚINEM TOTUȘI SĂ REAMINTIM CĂ RUGĂCIUNEA ARE ROLUL EI, DAR NU ÎNLOCUIEȘTE MERSUL LA BISERICĂ ÎN DUMINICI ȘI SĂRBĂTORI, SPOVEDANIA, POSTUL, MERSUL LA SFÂNTUL MASLU ETC. RUGĂCIUNEA DECÂT COMPLETEAZĂ ȘI DESĂVÂRȘEȘTE ACESTE ÎNDATORIRI ALE ORICĂRUI CREȘTIN ORTODOX!

UNIȚI ÎN SLUJBA CRUCII ȘI A NEAMULUI ROMÂNESC! DOAR AȘA VOM REUȘI!

18553969_120332000839788346_1867967973_o

Acesta este un canal ORTODOX de rugăciuni. VĂ AȘTEPTĂM SĂ VĂ RUGAȚI ALĂTURI DE NOI! Adăugați-mă pe Skype: andrei_talmaciu

”44. Iar Eu zic vouă: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc, ……………………………………..
48. Fiţi, dar, voi desăvârşiţi, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârşit este.” MATEI CAP 5

Suntem mai mulți frați și surori în Dreapta Credință care citesc Acatiste, citesc Psaltirea , facem împreună canonul ”33 TATĂL NOSTRU” etc Toate acestea sunt rugăciuni ORTODOXE pe care orice Creștin practicant are datoria să le citească oricât de des. Nu există canon împotriva rugăciunii, împotriva iubirii de aproapele așa că vă așteptăm să ne rugăm împreună să fim UNIȚI ÎN SLUJBA CRUCII ȘI A NEAMULUI ROMÂNESC ÎN BISERICA ORTODOXĂ!

Pravila noastră de rugăciuni exlplicată:

1. Citim din Sfânta Scriptură – datoria oricărui Creștin
2. Citim Acatistul Sfinților Închisorilor – avem binecuvântare de la Părintele Iustin Pârvu să îl citim zilnic
3. Facem CANONUL Părintelui Daniil Horga – Personal l-am intrebat daca să continuăm și mi-a spus ”DA”, plus că el a spus că binecuvintează pe oricine să facă CANONUL pentru că în esență ÎNSUȘI HRISTOS ne învață să ne rugăm cu rugăciunea ”TATĂL NOSTRU”
4. Citim 1/2 Psaltire – Sfântul Ioan Gură de Aur ne învață : ” Că mai bine să se oprească soarele pe cer decât citirea Psaltirii!” asta înseamnă că ar trebui ciitită CONTINUU nu 6 ore
5. Citim Acatistul Acoperământul Maicii Domnului – Avem binecuvântare de la Părintele Iustin care ne-a spus așa : ” Citiți cât vreți din Psaltire dar la sfârșit citiți Acoperământul Maicii DOmnului!”
6. Încheiem citind Acatistul Mântuitorului – Avem binecuvântare de la Părintele Ilarion Argatu, se poate citi în cartea scrisă de Sfinția SA, ce ne spune să citim cât de des Acatistul Mântuitorului IISUS HRISTOS în lupta cu vrjile, cu dracii.

De ce transmitem PRAVILA pe acest canal de rugăciuni?

-Pentru că sunt foarte mulți Români din străinătate ce sunt în aceeași comuniune cu noi, pentru că RUGĂCIUNEA ÎN COMUN ESTE CEA MAI PUTERNICĂ! Noi transmitem această Pravila de 8 luni, nu facem altceva decât să ne rugăm slăvindu-l pe Dumnezeu, Maica Domnului și toți Sfinții!

-Pentru că m-am săturat pe Youtube să fie doar un loc unde se explică vrăji, unde se transmite livestream de gaming cu miile de ore, live-uri de la discotecă sau de la festivaluri de muzică satanică, pentru că se transmit live-uri cu sute de urmăritori în care se sună la femei desfrânate sau se dezbracă tinerii ȘI AM DORIT SĂ TRANSMIT ȘI CEVA DUHOVNICESC!

ACESTEA SUNT MOTIVELE, SĂ NU UITAȚI CĂ VĂ IUBESC MULT ȘI DOAR UNIȚI ÎN SLUJBA CRUCII ȘI A NEAMULUI ROMÂNESC VOM REUȘI!

 

Advertisements