CEL MAI PUTERNIC CANON DE RUGĂCIUNE ÎMPOTRIVA VRĂJILOR/DUHURILOR NECURATE

 

”Tatăl Nostru” de 33/66/99 de ori-42 de zile

În funcție de timpul avut la dispoziție canonul  poate avea  33 ,  66  sau 99  de repătări a rugăciunii ”Tatal Nostru ”. 33 simbolizează vârsta Mântuitorului, 66  vârsta Maicii Domnului iar 99 reprezintă cele două vârste adunate. Se alege una dintre cele 3 variante și se repetă  pentru 42 de zile. 

Se așează pe o masă icoana Maicii Domnului, iar în fața ei o candelă aprinsă.

Se iau 33/66/99 de boabe de fasole (albe,mari) și se așează de asemenea, pe masă.

Stând în genunchi se începe canonul astfel:

  • Se ia o boabă de fasole și se rostește pe rând:

  1. Rugăciunea ”Tatăl Nostru”;

  2. Rugăciunea inimii ”Doamne Iisus Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Maicii Preacurate și ale tuturor Sfinților, miluiește-mă pe mine păcătosul/păcătoasa”;

  3. Rugăciunea personală (”Dă-ne Doamne sănătate, iertarea păcatelor, dezleagă-ne de farmece, izbăvește-ne de vrăjmași sau altă dorință spre Mântuire)

  • Se dă boaba de fasole deoparte

  • Se ia o altă boabă de fasole și se procedează la fel, rostindu-se pe rând cele trei rugăciuni (”Tatăl Nostru”, Rugăciunea Inimii și Rugăciunea personală, adică dorința fiecăruia)

  • Se continuă astfel până la 33/66/99

Important este să se numere boabele de fasole, de fiecare dată, atât la începutul canonului cât și la terminarea lui pentru a ne asigura că rostim rugăciunile de 33/66/99 de ori.

Însemnătatea cifrei 99:

  • Aceasta reprezintă suma anilor Mântuitorului IIsus Hristos (33) și ai Maicii Domnului (66).

Dacă din binecuvântate pricini nu se poate face canonul într-o zi anume, ziua respectivă nu se ia în calcul, însă se continuă rugăciunea până la a 42-a zi.

CLARIFICARE : ÎN FIECARE ZI SE FACE CATE UN CANON DE 99 DE TATAL NOSTRU , TIMP DE 42 DE ZILE, DECI 33/66/99 * 42. DOAMNE AJUTA.

 PĂRINTELE ce a dat acet canon  ajuns acum la 90 de ani, este cel mai mare exorcist Român. După Revoluție, odată cu libertatea de credință, la Părintele  au venit cele mai grave cazuri de oameni stăpâniți de duhuri necurate din țara noastră și de peste hotare. Acesta a mijlocit la Dumnezeu cu rugăciunea, cu slujbele, cu postul negru și majoritatea bolnavilor s-au vindecat. După o bogată experiență de luptă cu dracii Părintele ne lasă acest canon pentru a ne fi de folos fiecăruia la propria noastră luptă cu duhurile necurate spre a scăpa de vrăji, a ne despătimi, a ne căsători etc). Ne-ar plăcea să distribuim şi filmuleţe de la slujbele Părintelui , unde ţi se pare că eşti în iad, şi vezi clar cum diavolii îi chinuie pe oameni, te simţi  la graniţa dintre lumea văzută şi cea nevăzută. Acest lucru nu este însă posibil cât Sfinţia Sa este  în viaţă pentru că vor apărea acei căutători de senzaţional ce îl vor pune într-o lumină proastă, creându-i şi mai mari greutăţi…DOAMNE AJUTĂ şi spor la CANON. Din păcate Părintele este bătrân și nu mai poate fi contactat sau primi vizitatori, la cei 90 de ani ai săi.

 

BINECUVÂNTAREA Părintelui  pentru canon: (discuție cu părintele)

UNITATEA.RO: -Sărutmâna Părinte, am pus canonul dumneavoastră pe internet și până acum au fost peste 98.000 de oameni ce l-au văzut  dar acum câteva zile cineva m-a întrebat ”Pentru a face acest canon ne trebuie binecuvântare specifică de la Părintele Daniil?”

Părintele : -Oricine are binecuvântare să se roage cu acest canon, este cel mai puternic din lume. Oricum binecuvântarea nici nu mai este nevoie să o dau eu că a dat-o Însăși Domnul Hristos în Scriptură:”Rugați-vă zicând Tatăl Nostru” și ”Neîncetat să vă rugați”. Oricine are toată binecuvântarea să facă canonul dar să fie cu mare grijă să facă exact 99 de Tatăl Nostru, atunci e puterea maximă, numărați bine boabele că diavolul le fură, am auzi cazuri că au mai rămas numai cu 80, când au numărat la final. Și vreau să vă mai spun ceva important, pentru că în ziua de azi aproape 94% din oameni au probleme mai mari sau mai mici cu duhuri necurate, acest canon este un scut pentru voi toți, pentru că altfel diavolul vă va da viețile peste cap, nu va va iesi nimic cum trebuie, îcepeți orice zi cu 99 de Tatal Nostru si veti fi uimiți cum vi se schimba vieța in bine! Am 88 de ani acum, dar de la 4 ani am lucrarea aceasta de a ajuta oamenii în luptele cu diavolii, acest canon este un CADOU DE LA MAICA DOMNULUI!

UPDATE 14.01.2018:

DEOARECE ESTE FOARTE BOLNAV ȘI BĂTRÂN (90 ANI), MOMENTAN PĂRINTELE NU MAI PRIMEȘTE OAMENI ȘI NICI NU MAI RĂSPUNDE LA TELEFON. 

ÎN SCHIMB, PENTRU AJUTORUL NOSTRU SUFLETESC, PĂRINTELE NE-A LĂSAT CANONUL PE CARE I L-A DESCOPERIT MAICA DOMNULUI.

 

RUGĂCIUNI UNITATEA :

 

VĂ AȘTEPTĂM SĂ NE RUGĂM ÎMPREUNĂ!

PENTRU DETALII: UNITATEA@YAHOO.COM

PLAY-LIST CU MAI MULTE VIDEOCLIPURI DESPRE VRĂJI:

DESPRE PĂRINTELE DANIIL HORGA:

MĂRTURII REALE :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements